Tjänster

Tjänsteutbud

Här på Inas fotvård kan man få hjälp med det mesta som rör fotvård i Södertälje. När man kommer till oss, så kommer vi alltid tillsammans överens om hur behandlingen skall utformas. Allt anpassas efter hur kunden i fråga vill ha det. Vi på Inas fotvård kan komma med tips och råd inför en behandling, men det är som sagt alltid kunden som bestämmer vilken typ av behandling som vi skall hjälpa till med. Vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa till med fotvård i Södertälje. Vårt mål är att kunna vara allas förstahandsval, då de vill ha hjälp med sina onda och ömma fötter.

 

MEDICINSK FOTVÅRD

Fullständig behandling som inkluderar mjukgörande fotbad samt fot och nagelvård. Dina naglar rensas, slipas och klippas samt fötterna filas. Behandlingen hjälper eventuella förhårdnader, nageltrång och liktornar. Behandlingen avslutas med en behandling med mjukgörande kräm och en enkel fotmassage.

BEHANDLING AV NAGELTRÅNG

Nagelbehandling på den drabbade tån

BORTTAGNING AV VÅRTOR

Behandling med ett effektivt vårtborttagningsmedel

FOT & UNDERBENSMASSAGE

Jag erbjuder en härlig fot eller underbensmassage som avslutning på annan behandling under 10 min eller som separat behandling under 30min/ 60 min

Fot & underbensmassage hjälper cirkulationen i hela kroppen, samt underlättar känslan av tunga ben eller trötthet i fötterna.

TEJPNING/AVLASTNINGAR/KRÄMER

Tejpning används för att behandla tillfälliga muskel eller senor besvär i fötter eller underbenen, genom att tejpa området , med speciell kinesiotejp och på ett viss sätt. Andra avlastningar jag kan hjälpa med, är avlastningar mot Hallux Valgus i första fasen och inte istället av operation .Fotvårdande krämer finns hos mig i olika sorter till salu.

KONSULTATION

Erbjuder jag, dig som behöver information eller råd om hur du bäst tar hand om dina fötter.

PRESENTKORT

För att ge bort en underbar fotvårdsbehandling till familj och vänner.